Description
Dewan Banquet ini mempunyai penghawa dingin siap bersama dekorasi yang cantik serta pelamin dengan pakej penuh bersama busana pengantin berkonsep tradisional dan moden yang boleh dipilih oleh bakal mempelai.
Di sini juga ada diberi khidmat MUA bagi menaikkan seri wajah pengantin. Harga pakej catering bermula dari RM15,000 untuk 1000pax. Dewan ini bukan sahaja untuk majlis kahwin malah turut juga digunakan untuk majlis makan malam, seminar dan lain-lain lagi.
Terdapat 400 ruang parkir kereta berbumbung yang selesa untuk para tetamu, PA sistem dan pengacara majlis juga turut ada di dalam pakej ini.
Instagram: @nelayan_steamboat_gombak
Hubungi: 03-61858400
You May Consider These Items
General Questions & Answers
Sorry, No video added by vendor
Couple Reviews
Please login to add your review

KahwinKahwin merupakan portal perancangan perkahwinan untuk pasangan yang sedang merancang hari istimewa mereka.
Rancang Perkahwinan Anda
- Andaman dan Solekan
- Booth Foto dan Booth Candy
- Butik Pengantin
- Cenderahati dan Aksesori
- Dewan, Ballroom dan Hotel
- Gubahan Hantaran dan Bunga
- Hiburan, DJ dan Karaoke
- Jabatan Agama Islam
- Jurufoto
- Juruvideo
- Kad Kahwin
- Kanopi dan Khemah
- Katering
- Kek dan Coklat
- Kereta Kahwin
- Kompang, Silat dan Warisan
- Pakej Bulan Madu
- Pelamin
- Pengacara Majlis
- Photography
- Pusat Kursus Kahwin
- Spa, Sauna dan Kecantikan
© 2020 All rights reserved.